Rapujuhlat Saaressa Helsingin parhaissa merimaisemissa

Sirpalesaaressa sijaitseva kesäravintola Saari tarjoaa kesäkauden parhaita suomalaisia makuja sekä kaupungin upeimmat merimaisemat vain kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta. Sirpalesaaressa on vietetty rapujuhlia jo kymmeniä vuosia, ja Saari onkin yksi Helsingin suosituimpia rapujuhlapaikkoja.

Ravintola soveltuu erinomaisesti niin pienemmille seurueille kuin isompiin yksityistilaisuuksiin. Rapuja voi sään salliessa nauttia myös upeasta merinäköalastaan tunnetulla ulkoterassilla.

Kotimaisia saksiniekkoja tarjoillaan 24.7. alkaen syyskuun loppuun saakka.

Varaa oma rapupöytäsi jo tänään>>

Keittiömestarin Suositusmenu sekä Saaren perinteiset Rapumenut (pdf) >>

 

KEITTIÖMESTARIN SUOSITUSMENU

Porsaanpotka-savupekoniterriiniä
yrttibriossia, rapeaa nahkaa ja port-karviaishilloketta
***
Kotimaisia täplä- tai jokirapuja
valintanne mukaisesti. Ravut tarjotaan perinteisesti hienonnetun tillin, paahtoleivän ja meijerivoin kera.
***
Rosmariinivoissa paahdettua Viltgårdenin fasaaninfilettä,
paahdttua myskikurpitsaa, ruusukaalia ja ruusunmarjakastiketta
***
Pala Mouhijärven "Morbieria" ja karviaishilloa
***
Mustikka-timjami vanukas,
tyrniä ja paahdettua valkosuklaata

59,00 / henkilö
Lisäksi veloitamme ravut päivän hintaan, viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun kappalemäärän mukaan.

- Ilmoitattehan tilausta tehdessänne rapujen määrän (suositus vähintään 8 rapua/henkilö)
sekä lajin; täplärapuja vai jokirapuja.
- Keittiömestarin suositusmenu tarjoillaan koko pöytäseurueelle.
- Erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksenne mukaisesti.
- Hinnat sisältävät ryhmäalennuksen.

SAAREN PERINTEISET RAPUMENUT

ALKURUOAKSI
Kotimaisia täplä- tai jokirapuja
valintanne mukaisesti. Ravut veloitetaan päivän hintaan/kpl.
Ravut tarjotaan perinteisesti hienonnetun tillin, paahtoleivän ja meijerivoin kera.
Suosittelemme varaamaan vähintään 8 rapua/henkilö.

PÄÄRUOAKSI
Hiillostettua nieriää, 37,00 / henkilö
jogurttiperunaa ja vihreää villiyrttikastiketta
TAI
Hartaasti haudutettua karitsan kylkeä, 38,00 / henkilö
sipulilientä, valkosipuliperunaa ja kesäkaalia
TAI
Rosmariinivoissa paahdettua fasaaninfilettä, 42,00 / henkilö
paahdettua myskikurpitsaa, ruusukaalia ja ruusunmarjakastiketta

JÄLKIRUOAKSI
Mustikka-timjami vanukas
tyrniä ja paahdettua valkosuklaata

Yllä olevat hinnat pääruoan kohdalla sisältävät pää- ja jälkiruoan.
Lisäksi veloitamme ravut päivän hintaan viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun kappalemäärän mukaan.

- Ilmoitattehan tilausta tehdessänne rapujen määrän (suositus vähintään 8 rapua/henkilö)
sekä lajin; täplärapuja vai jokirapuja.
- Edellytämme yhtenäistä pääruokavalintaa yli 12 henkilön seurueilta.
- Erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksenne mukaisesti.
- Hinnat sisältävät ryhmäalennuksen.

KASVISRUOKAILIJAN MENU

Tilliliemessä haudutettua latva-artisokkaa ja mantelitapenade
***
Kookosrisottoa blanco ja tiristettyä kesäkurpitsankukkaa
***
Saaren sitrusleivos, basilikakreemiä ja tervajäätelöä

45,00/henkilö

VARAA PÖYTÄSI NYT - Ravut maistuvat parhailta aidon merimaiseman keskellä! >>