Yhtä juhlaa ja kesäkauden parhaita makuja!

Ravintola Saaren kesäjuhlissa nautitaan kesän parhaista herkuista kimaltelevan meren äärellä. Ravintola Saaressa kohtaavat perinteinen keittotaito ja nykypäivän näkemys. Toukokuusta syyskuun loppuun avoinna olevan Saaren 23-vuotiseen historiaan mahtuu monenlaisia tilaisuuksia. Tutustu ravintolan pohjapiirrokseen ja virtuaaliesittelyihin.

Saari on tunnettu erilaisten yksityistilaisuuksien viettopaikkana;

yritysjuhlat, kongressi-illalliset, julkistamistilaisuudet, syntymäpäivät, läksiäiset, häät, illanvietot, kesäpäivät. Kaikkia yhdistävät upeat merimaisemat, herkulliset tarjoilut sekä Sirpalesaaren ainutlaatuinen tunnelma. Vuosien varrella useat sadat hääparit ovat viettäneet Saaressa tunnelmallisia hääjuhlia. Maukas ruoka, erinomainen palvelu ja ainutlaatuinen merellinen miljöö antavat puitteet unohtumattomille juhlille. Myyntipalvelumme tekee tarjoukset useiden vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Järjestelyiden helppous ja sujuvuus ovat avainsanoja suunnittelussa. Ravintola Saari on suomalainen perheyritys ja kuuluu A&S Ravintoloihin.

 Tarjouspyyntöäsi vastaavan tarjouksen saat parhaiten kertomalla mahdollisimman tarkkaan tilaisuutesi luonteen sekä mahdollisen budjettisi.

 
Ravintola Saari yhteydenotto - täytä alla oleva lomake ja lähetä: