Yhtä juhlaa!

Ravintola Saaren kesäjuhlissa nautitaan kesän parhaista herkuista kimaltelevan meren äärellä. Ravintola Saaressa kohtaavat perinteinen keittotaito ja nykypäivän näkemys. Toukokuusta syyskuun loppuun avoinna olevan Saaren 18-vuotiseen historiaan mahtuu monenlaisia tilaisuuksia. Tutustu ravintolan pohjapiirrokseen ja virtuaaliesittelyihin tästä>>

Saari on tunnettu erilaisten yksityistilaisuuksien viettopaikkana;

yritysjuhlat, kongressi-illalliset, julkistamistilaisuudet, syntymäpäivät, läksiäiset, häät, illanvietot, kesäpäivät. Kaikkia yhdistävät upeat merimaisemat, herkulliset tarjoilut sekä Sirpalesaaren ainutlaatuinen tunnelma.

Häät Saaressa

Vuosien varrella useat sadat hääparit ovat viettäneet Saaressa tunnelmallisia hääjuhlia. Maukas ruoka, erinomainen palvelu ja ainutlaatuinen merellinen miljöö antavat puitteet unohtumattomille häille. Myyntipalvelumme tekee tarjouksen häätilaisuuteenne useiden vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Järjestelyiden helppous ja sujuvuus ovat avainsanoja yhden elämän tärkeimpien päivien suunnittelussa.

Ravintola Saari on suomalainen perheyritys ja kuuluu A&S Ravintoloihin. Meillä on on vankka kokemus erilaisten tilaisuuksien järjestämisessä uniikeissa ravintoloissamme. Jättämällä tarjouspyynnön saatte yksityiskohtaisen tarjouksen tilaisuuteenne ja lisätietoja käytännön järjestelyistä yksityistilaisuudessa.

 Tarjouspyyntöäsi vastaavan tarjouksen saat parhaiten kertomalla mahdollisimman tarkkaan tilaisuutesi luonteen sekä mahdollisen budjettisi.

 

Tilaajan tiedot